Delovni čas: Pon - Pet - 8:00 - 16:00

PAMETNI KOPALNIŠKI VENTILATORJI

kopalniški ventilator, ventilatorji, vlaga, senzorji vlage, senzor vlage, prezračevanje, inluft

Pričakujte svežino na dotik z našim pametnim kopalniškim ventilatorjem. Sodoben in inovativen, ta naprava ni le učinkovita pri odstranjevanju vlage in neprijetnih vonjav, temveč tudi pametno prilagaja svoje delovanje glede na potrebe vaše kopalnice.

Pametno prilagajanje vlažnosti: Z našim pametnim ventilatorjem ni več skrbi glede prekomerne vlage v kopalnici. S senzorji za zaznavanje vlažnosti samodejno prilagaja hitrost delovanja, zagotavljajoč optimalno raven vlažnosti brez vašega posredovanja.

Tiho in učinkovito delovanje: Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji deluje naš pametni kopalniški ventilator skoraj neopazno. Z minimalnim hrupom in maksimalno učinkovitostjo bo vaša kopalnica ostala sveža in udobna.

Enostavna uporaba preko aplikacije: S pametnim telefonom lahko nadzorujete delovanje ventilatorja, ne da bi zapustili svojo kopalnico. Preprosto prek aplikacije prilagajate hitrost, vklop/izklop ter spremljate stanje vlažnosti, kar omogoča popoln nadzor na dosegu roke.

Eleganten in sodoben dizajn: Naš pametni kopalniški ventilator ni le tehnično dovršen, ampak se ponaša tudi z elegantnim dizajnom, ki se lepo vklaplja v vsako kopalniško okolje. Diskretno, a učinkovito dopolnjuje vaš prostor.

Z našim pametnim kopalniškim ventilatorjem boste doživeli napredno in udobno kopalniško izkušnjo, kjer svežina in tehnologija združujeta moči za vaše popolno zadovoljstvo.

Pionirska ulica 5, 9252 Radenci info@inluft.si 041 480 113
error:fuuuu...