Delovni čas: Pon - Pet - 8:00 - 16:00

PREDNOSTI TER ZAKAJ
IZBRATI NAŠE NAPRAVE?

ENOSTAVNA POVEZLJIVOST IN UPORABA

Pametno prezračevanje omogoča povezljivost z domačim Wi-Fi omrežjem, tako lahko vse vgrajene naprave dodamo v mobilno aplikacijo, in z njimi enostavno upravljamo preko pametnega telefona.

98% TOPLOTNI IZKORISTEK

Pri pametnem prezračevanju pa ne gre samo zato, da zamenjate postan zrak s svežim, ampak je zelo pomembno tudi to, da pri tem ne izgubite skoraj nič toplote iz prostora. Rekuperatorji, ki jih vgrajujemo dosegajo najvišje standarde na trgu in imajo do 98% toplotni izkoristek, kar pomeni, da ob konstantnem svežem zraku v prostoru ohranjate tudi konstantno temperaturo in pri tem skorajda nimate izgub.

VEDNO ČIST ZRAK

Naprave podjetja inLUFT imajo serijsko  vgrajen filter, ki preprečuje vstop večjih delcev in mrčesa, v vaše prostore, tako da je zrak, ki vstopa v vaše prostore zmeraj čist. Za filtracijo manjših delcev  in aerosolov omogočamo dokup in vgradnjo dodatnega filtra F7, ki je primeren za alergike. Naprava samodejno zazna, ko je filtre potrebno očistiti in vam to sporoči. Filtre nato odstranite in jih enostavno sperete pod tekočo vodo.

NEMOTEN SPANEC

Rekuperatorji, ki jih vgrajujemo v podjetju inLUFT so med najtišjimi na trgu. Naprave so z namenom tišjega delovanja zasnovane tako, da imajo ventilatorje nameščene z zunanje strani stene, v notranjem delu stene pa je  nameščen še dušilec zvoka, tako da je delovanje prezračevanja skoraj neslišno. V najtišjem delovanju proizvajajo naprave le 11 dBA hrupa, kar je primerljivo z glasnostjo dihanja človeka.

  V mobilni aplikaciji omogočajo nastavitev urnika spalnega režima za 7 dni v tednu, kar pomeni da, lahko nastavite časovno okno v katerem bo rekuperator deloval z minimalno hitrostjo ali bo pa ta čas ugasnjen.

ZNEBITE SE PLESNI

Odvečna vlaga in plesen sta problem tako v starejših zgradbah kot novogradnjah. Pri starejših zgradbah je vzrok zidne plesni ponavadi slaba hidroizolacija v temeljih zgradbe, ki dopušča kopičenje vlage v stenah, le-ta pa ustvarja idealne pogoje za razvoj in rast plesni. Pri novejših zgradbah pa problem nastane zaradi visoke energetske učinkovitosti stavbe, kar pomeni, da nova okna, vrata, fasada bolj tesnijo, vlago pa ustvarjamo stanovalci s tuširanjem, kuhanjem,..

Zidna plesen je lahko zelo nevarna za naše zdravje. Spore plesni so zelo majhne in zato hitro prodrejo v organizem. Pričnejo se nalagati na spodnjem delu pljuč in nato preidejo v krvni obtok. Simptomi izpostavljenosti plesni se kažejo v obliki dražeče kože, težav z dihanjem, s kroničnimi infekcijami sinusov, glavobolov, kašlja, kihanja, utrujenosti,…

Zato je tako starejše kot novejše zgradbe potrebno dobro prezračiti, to pa enostavno dosežemo s pametnim prezračevanjem, ki dovaja svež zrak v bivalne prostore istočasno pa odvaja postan izrabljen zrak in vzdržuje vlago v prostorih v idealnem pasu – od 40-60%.

SUBVENCIJE IZ EKO SKLADA

Za naše prezračevalne sisteme je možno prejeti subvencije iz Ekosklada.

Kontaktirajte nas in izkoristite dodatne popuste.

Pionirska ulica 5, 9252 Radenci info@inluft.si 041 480 113
error:fuuuu...