Delovni čas: Pon - Pet - 8:00 - 16:00

kopalniški ventilator, ventilatorji, vlaga, senzorji vlage, senzor vlage, prezračevanje, inluft

Z našim pametnim kopalniškim ventilatorjem boste doživeli napredno in udobno kopalniško izkušnjo, kjer svežina in tehnologija združujeta moči za vaše popolno zadovoljstvo.

  • Pametno prilagajanje vlažnosti: Z našim pametnim ventilatorjem ni več skrbi glede prekomerne vlage v kopalnici. S senzorji za zaznavanje vlažnosti samodejno prilagaja hitrost delovanja, zagotavljajoč optimalno raven vlažnosti brez vašega posredovanja.
  • Tiho in učinkovito delovanje: Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji deluje naš pametni kopalniški ventilator skoraj neopazno. Z minimalnim hrupom in maksimalno učinkovitostjo bo vaša kopalnica ostala sveža in udobna.
  • Enostavna uporaba preko aplikacije: S pametnim telefonom lahko nadzorujete delovanje ventilatorja, ne da bi zapustili svojo kopalnico. Preprosto prek aplikacije prilagajate hitrost, vklop/izklop ter spremljate stanje vlažnosti, kar omogoča popoln nadzor na dosegu roke.
  • Eleganten in sodoben dizajn: Naš pametni kopalniški ventilator ni le tehnično dovršen, ampak se ponaša tudi z elegantnim dizajnom, ki se lepo vklaplja v vsako kopalniško okolje. Diskretno, a učinkovito dopolnjuje vaš prostor.

Kopalniški ventilatorji

Pričakujte svežino na dotik z našim pametnim, sodobnim in inovativnim kopalniškim ventilatorjem.

Pionirska ulica 5, 9252 Radenci info@inluft.si 041 480 113
error: fuuuu...